Arkitekt Askøy. Vi har tilgang til de beste arkitektene i Askøy

Ser du etter en arkitekt i Askøy? Da har du kommet til rett sted. Vi i Vest Norsk Bygg AS har tilgang til noen av Norges beste arkitekter. Med en tilstedeværelse på 25 år i Askøy, så har vi opparbeidet oss en uvurderlig kunnskap knyttet til lokale forhold.

Arkitekt som tegner, arkitekt Askøy, beste arkitekt askøy, arkitekttegnet hus askøy

Siden vi ble etablert av byggmester Yngve Jacobsen i 1995, har vi leverte flotte arkitekttegnede boliger til flere generasjoner Askøyværinger. Vi ser ikke på våre boliger som simpelthen bare boliger, det er så mye mer enn kun det. Våre boliger blir til hjem der Askøyværinger kan trives, leve og bo.

Ledende byggefirma med tilgang til de beste arkitektene

Som et ledende byggefirma i Askøy så er vi stolte av å videreføre de flotte byggetradisjonene vi har her i Askøy og på vestlandet. Vi mener at det kreves lang erfaring å bygge hus i vårt lokalområde før en med sikkerhet kan levere trygge boliger som er tilpasset våre forhold.

Her i Askøy og ellers på Vestlandet så er ikke sterk vind, regn og storm noe fremmed. Dette tar vi så klart høyde for, og alle våre boliger og bygg er utformet deretter. Fra arkitekten tegner huset, til valg av leverandører og materialer og frem til oppføringen av bygget så taes det høyde for de lokale forholdene. Ved å ha årvåkne arkitekter og dyktige byggmestere så kan vi sørge for at Askøyværinger får flotte bygg. Våre bygg vil med en normal grad av vedlikehold kunne vedvare for generasjoner.

Våre anbefalte arkitekter og håndverkere bygger for lokalsamfunnet, og da er det viktig for oss at våre konstruksjoner er bærekraftige og ikke etterlater et unødige stort avtrykk som vil være til skade for miljø og omgivelser. Derfor velger våre beste arkitekter og håndverkere omhyggelig materialer og teknikker som brukes til å bygge. På denne måten oppnår vi flotte boliger med gode energimerker og et sunt inneklima der familien trygt kan oppholde seg. Dette kommer både planeten, lokalsamfunnet og beboere til gode.

Sjekk ut denne siden hvis du ønsker å bygge hus i 

Stolte og erfarne fagfolk, og dyktige arkitekter

I Vest Norsk Bygg AS så har vi over 20 erfarne fagfolk som er stolte av jobben de gjør, og som streber etter å kunne levere de beste byggetjenestene til Askøyværinger. Vi er engasjert i lokalsamfunnet og gjør vårt aller beste for å kunne levere bærekraftige, trygge og solide arkitekt-designede hus som vil komme mange generasjoner Askøyværinger til gode.

Vi viser samfunnsansvar ved å ansette lærlinger. På denne måten kan vi videreføre de godt innlært og tradisjonsrike byggetradisjonene vi har her i Askøy og ellers på Vestlandet. Vi er stolte av å være en god arbeidsplass, og vi tror at våre arkitekter og håndverkere sin trivsel gjenspeiler seg i sitt arbeid. Dersom du ønsker et bærekraftig, flott og arkitekt-designet hjem så bør du velge mesterbedriften Vest Norsk Bygg AS. Fornøyde og dyktige håndverkere, og anbefalte arkitekter resulterer i flotte boliger.

Vest norsk bygg og arkitekter fra Norgeshus

Gjennom vårt samarbeid med Norgeshus så har vi fått tilgang på en norgesledende arkitektgruppe bestående av 9 dyktige sivilarkitekter med lang erfaring å designe boliger og andre bygg.

Vi i Vest Norsk Bygg AS synes det er viktig å være en helhetlig leverandør av arkitekt og byggetjenester. Vi tror oppriktig at de fleste boligbyggere ønsker å kun henvende seg til en kontakt. For mange er boligbygging en svært tungvint og krevende prosess. Der kommunikasjon og organisasjon mellom mange forskjellige leverandører, underleverandører og kommunalt byråkrati ofte har vært normen. Dette synes ikke vi noe om. Derfor utfører vi prosjektering, og tar hånd om all kontakt med leverandører og utføring av papirarbeid.

Det skal være lettvint å bygge arkitektdesignede hus med oss. Derfor har vi samlet alt under ett tak. Det eneste du skal trenge å bry deg med er hvordan du ønsker at din bolig skal bli seende ut, og hvilke løsninger og utforminger du tror vil være best for deg og dine.

Bygg din drømmebolig med oss

Det er ikke alltid lett å måtte velge ut et ferdigtegnet hus utfra en brosjyre. Det som passer for andre passer ikke nødvendigvis for deg. Dette vet vi og våre anbefalte arkitekter alt om. Derfor tilbyr vi alle våre kjære kunder i Askøy og omegn å kunne lage sitt helt eget hjem.

Våre dyktige og anbefalte arkitekter vil lytte til deg og dine ønsker. Sammen vil dere kunne utarbeide et design som de vil tegne opp. Du vil få tilgang til en illustrasjon der du kan se omtrentlig hvordan din fremtidig bolig vil bli seende ut. Utfra den illustrasjonen kan du komme med ønsker til forbedringer og endringer. Deretter vil vi jobbe sammen til vi finner en løsning som oppfyller alle dine drømmer og behov.

De beste arkitektene i Norgshus har som visjon å tilpasse boligene til tomtene, og ikke den andre veien rundt. På dette settet bygger vi flotte arkitekttegnede hus som utnytter tomten best mulig, samtidig som vi reduserer fotavtrykket. Ved å være på lag med naturen, og ikke kjempe imot så kan vi få til spennende og bærekraftige design. Vårt design gir deg en bolig som er skapt for omgivelsene.

Ta utgangspunkt i et av våre arkitekttegnede boliger

Dersom du ønsker en flott arkitekttegnet bolig, men kanskje ønsker å holde deg innenfor et budsjett i en litt mindre størrelsesorden så kan våre arkitekttegnede kataloghus være tingen for deg. De anbefalte arkitektene i Norgeshus har ikke spart på noe når det kommer til å tegne disse flotte mesterverkene.

I vår boligkatalog finner du flotte arkitektdesignede hus i alle slags former. Vi har flotte boliger som viser respekt for byggetradisjonene og den arkitoniske fremtoningen til de tradisjonelle boligene på vestlandet. Dersom du ønsker noe med en mer moderne fremtoning så har vi også banebrytende boliger med spennende design. Huset på bildet over “Klippen”, er et eksempel på moderne arkitekttegnede boliger som finnes i vår boligkatalog.

Klikk her for å ta en titt i vår boligkatalog

Vi tilbyr flotte arkitektdesignede boliger. Våre anbefalte arkitekter kan også tegne garasjer, bygg for næringsformål, naust, båthus og hytter. Vi er sikre på at våre anbefalte arkitekter og håndverkere vil kunne hjelpe deg med å realisere ditt drømmeprosjekt. Dersom du lurer på noe, eller ønsker å komme i kontakt med oss så er vi tilgjengelig på vår kontaktside. Vi gleder oss til å høre fra deg. Mvh oss i Vest Norsk Bygg AS