Anbefalt byggefirma i Askøy. Realiser ditt drømmeprosjekt med oss

Ser du etter et byggefirma i Askøy? Da har du kommet til rett sted. Vi i Vest norsk bygg AS er et av de beste byggefirmaene i Askøy. Vi leverer nybygg, tilbygg og rehabilitering av eksisterende bygg. Vi lager boliger, hytter, naust og garasjer.

Norgeshus sin logo, byggefirma Askøy, beste byggefirma Askøy

Vi er et anbefalt byggefirma i Askøy og omegn, og vi har siden oppstarten i 1995 opparbeidet god kompetanse på boligbygging. Vi ble som sagt grunnlagt i 1995 av byggmester Ynge Jacobsen. Siden den tid har vi vokst frem til å bli et anbefalt byggefirma i Askøy med over 20 stolte fagfolk. I løp av de 25 årene vi har levert kvaliteshjem til Askøyværinger har vi opparbeidet oss en god referanse. Dette gjør oss til et anbefalt byggefirma i Askøy og omegn. Se gjerne våre reportasjer av ferdigstilte hus med nye og fornøyde beboere.

Vi er stolte over å ha ivaretatt og videreført de flotte håndverkstradisjonene vi har her på vestlandet. Uforutsigbar og sterk vær, vind og storm er ikke fremmed for oss Askøyværinger. Derfor bygger vi hus for Askøyværinger, av Askøyværinger. En stor fordel med å velge det beste byggefirmaet fra Askøy til å være din byggherre, er at vi kjenner de lokale forholdene best.

Ditt byggefirma i Askøy

Selv om vi inngått et samarbeid med Norgeshus er vi fortsatt ditt lokale og beste byggefirma i Askøy og omegn. Vårt medlemskap i Norgeshus-kjeden gjør at vi får bredden til et nasjonalt selskap med strenge krav til utforming, materialvalg og bygg av boliger. Samtidig får vi den faglige tyngden til norgeshus-kjeden. Dette i samsvar med vår lange medfartstid som et selvstendig og anbefalt byggefirma i Askøy gjør at vi får nasjonal kompetanse samtidig som vi har kunnskap om lokale forhold.

Vi er opptatt av å kunne være et helhetlig byggefirma for Askøyværinger. Derfor hjelper vi deg gjennom hele prosessen, fra start til slutt. Vi utfører tegning, visualisering, søknadsarbeid og utfører komplett prosjektledelse, bygging og ferdigstilling. Dette gjør at du sparer tid ved at du ikke trenger å dra i møter med flere aktører, og at du slipper å holde styr på alle leverandørene.

En av grunnene til at vi kanskje er det beste byggefirmaet i Askøy er vår tette dialog og samarbeid med fremtidige beboere. Vi tror på å ivareta gode og transparente relasjoner med våre kunder, derfor er du inkludert hele veien. Vi har gått lei av leverandører og byggefirmaer som ikke oppriktig bryr seg om sine kunder, og kun bryr seg om å få igjennom et salg. Derfor streber vi for at du skal føle at du kan stole på oss, og når som helst kan henvende deg til oss hvis det er noe du lurer på.

Les mer om våre byggmestere i Askøy

Bygg ditt drømmehus med Vest norsk bygg AS

Spenstig moderne hus bygget utfor en klippe ved en fjord og en foss, bygg hus med beste byggefirma i Askøy, byggefirma Askøy

Vi har mange flotte hus i vår boligkatalog, noe for enhver. Gjennom våre 25 år i bransjen har vi fått erfare at det finnes mange forskjellige preferanser og ønsker. Derfor tilbyr vi mange forskjellige flotte ferdigdesignede hus. I tillegg til å være det beste byggefirmaet som leverer flotte ferdigdesignede hus i Askøy og omegn, så går vi langt for å tilby våre kunder deres drømmehus med tilpasninger og ønsket utforming. Vi har tilgang på egne arkitekter som kan hjelpe til med å tegne ditt eget hus. Våre arkitekter kan også gjøre endringer på katalog-hus.

Les mer om våre anbefalte arkitekter i Askøy

Funkishus

Vi har mange flotte funkishus i vår boligkatalog. Våre funkishus finnes i mange forskjellige størrelser, og varierer fra 69 kvadratmeter i bruksareal til 260 kvadratmeter i bruksareal. Våre funkishus kan fåes som eneboliger eller som bolig med utleiedel. Dette vil kunne medbringe gode skattefrie inntekter.

Våre funkishus blir som regel ferdigstilt med B i energimerkning. Vi vet at personer i Askøy som ønsker å kjøpe et ferdigstilt hjem av et byggefirma ønsker at det skal være helt ferdigstilt. Derfor leverer Norgeshus og Vest norsk bygg AS innflytningsklare boliger som ikke engang trengs å males.

Vi har mange forskjellige funkishus som er tilpasset forskjellige tomttyper. Vi er et av få byggefirmaer i Askøy og omegn som kan bygge boliger på alt fra klipper, til skrå og flate tomter.

Bygg herskapelig hus med Askøys beste byggefirma

Dette er huskategorien for de som ønsker vakre og romslige trehus bygget i elegant og kjent norsk tradisjonsrikt stil.  Våre herskapelige hus varierer i størrelse, og de har fra 171 til 320 kvadratmeter bruksareal.

Herskapelig og tradisjonelt hus, byggefirma Askøy, bygg hus med det beste byggefirmaet i Askøy

Selv om våre herskapelige hus er av en stil som har holdt seg relevant og ettertraktet gjennom kanskje århundre, så brukes moderne teknologi og materiale i samsvar med norske håndverkstradisjoner. Dette gjør at våre trehus blir levert med energimerke B.

I likhet med mange av våre funkishus, så kan vi også som det beste byggefirmaet i Askøy levere herskapelige hus med en egen utleiedel.

Bygg moderne hus med et anbefalt byggefirma

Som du kan se på bildet over, av vårt flotte hus “klippen” så har vi mange flotte tidsriktige hus. Vi er et anbefalt byggefirma som følger trendene. Derfor bruker vi nye uttestede og trygge løsninger for å kunne levere nyskapende og miljøvennlig hus.

Hus slik du ønsker det

Et hus er så mye mer enn kun en bolig. Som et anbefalt byggefirma i Askøy så vet vi at et hus skal være et hjem, hvor familier kan trives. Er hjem skal være et sted for trygghet, dannelse og lek.

For å kunne fortsette å være det beste byggefirma i Askøy, så er vi svært imøtekommende med å tilpasse våre hus, design og planer etter dine ønsker. Det er du som skal bo i huset, og derfor vet du best hvordan du vil ha det. For å kunne imøtekomme dine ønsker har vi egne arkitekter som står klare til å hjelpe deg med å tilpasse et kataloghus eller designe ditt nye drømmehus.

Byggefirma i Askøy for hus og hytter

I tillegg til å være et byggefirma i Askøy som leverer flotte moderne, tradisjonsrike og funkis-hus så leverer vi også hytter. Vi har mange flotte hyttedesign, i både tidløst seterstil, og moderne stilrene hytter.

Dersom du lurer på noe så står vi parate til å svare på dine henvendelser. Kontakt oss på vår kontaktside, eller ring oss på 559 00 600 for en uforpliktende samtale.